Täällä Santiagossa oli tänään kaksi merkittävää konserttia. Toinen oli Robbie Williamsin ja toinen Anatheman. Minua tuntevat kyllä tietävät kumpaa keikkaa olin katsomassa ;) Paikalla oli myös täkäläisen faniklubin vahva edustus, ja bändin pojat vaikuttivat kovasti tyytyväisiltä saamaansa vastaanottoon. Syytäkin on, sillä yleisö oli vahvasti mukana läpi koko keikan, ja tunnelma oli mahtava. Bändin tyylilajin huomioonottaen oli suorastaan yllättävää, että live-esitys ylsi levyjen tasolle ja niistä ylikin.

Noin muuten tänne kuuluu kaikkiaan hyvää. Graduhommat labrassa ovat edenneet, kun muutamiin työtä haitanneisiin ongelmiin on löydetty ratkaisut (selkeästi yliopistossa korostettu kyseenalaistamisen tärkeys ei koske ainoastaan teoriaa, vaan myöskin käytäntöä, kuten annettuja työohjeita...). Tällä hetkellä suurimpana huolenaiheena onkin aikataulu, eli riittävätkö jäljellä olevat 2,5kk töiden loppuun saattamiseen.

Joogaharjoitteluun oli taas ehtinyt livahtaa lähes kolmen viikon tauko, mutta tänään aamulla tuli taas tehtyä lyhyt harjoitus. Ja kyllä se lootuskin edelleen onnistui, joskaan siinä en kauaa viihtynyt. Huomenna on siis odotettavissa lihasten kolotusta, mutta tarkoitus olisi päästä takaisin vähintään 3-4 kertaa viikossa harjoitteluun.